Så er det ved at være tid til årets nytårsparade.

Det foregår igen i år i Skovmøllehyttens kursuscenter på Sydfyn den 9. – 10. januar, hvor Jens og Marianne er værter. Vi mødes kl 14 og dagens program er som tidligere vigtigt, underholdende og fremadskuende. Vi lægger nemlig planerne for aktiviteterne i 2016, så medbring både kalender og gode ideer.

Hvis du desværre skulle være forhindret i at deltage, men har gode ideer til arrangementer, så send fluks en mail til klanlederen Rud – rud_t(a)yahoo.com

Herefter vil vi så læne os lidt tilbage og betragte året der gik, og høre lidt om de mange aktiviteter, der blev afviklet. Det kan ikke udelukkes, at der i den forbindelse bliver vist et enkelt billede eller to.

Efter at vi også har sparket lidt dæk, vil vi kaste os over en fælles gang madlavning, hvor vi også deler udgiften. Til maden byder vi på vand fra hanen, men du må meget gerne selv medbringe drikkevarer.

Da aftenspisningen traditionelt glider ubemærket over i afdelingen for røverhistorier, er der fine muligheder for overnatning på kursuscenteret i eget medbragt telt eller i shelter. Ellers kan man også vælge at forlade det ellers hyggelige selskab på dette tidspunkt…

Vi fortsætter søndag morgen med et lille morgencomplet, hvorefter vi nødtørftigt rengør hytten og drager hjem hver især, berigede og forventingsfulde til det kommende Klan Rover år.

OBS. Som altid er der med sikkerhed mulighed for samkørsel. Så hvis du af en eller anden grund ikke skulle være i besiddelse af et køretøj, der lige for tiden ruller, så giv endelig lyd. Vi har en klan fyldt af spejderkammerater, og endnu er det ikke set, at nogen ikke har kunne komme med af denne årsag.

Tilmelding til arrangementet til Klanlederen Rud på mail rud_t@yahoo.com Skriv også om du regner med at overnatte, så vi kan disponere morgenmads-indkøbet efter det. Tilmelding snarest men senest onsdag 6. januar.

Vi glæder os til vi ses

Klan Roverhilsen

No responses yet

    Skriv et svar

    Få de seneste nyheder fra Klan Rover på mail!
    I nyhedsbrevet skriver vi om aktiviteter og arrangementer.