Skal du være med sammen med Klan Rover til Danmarks største Halloween arrangement i Måløv?

Klan Rover deltager i arrangementet som “service-vagter” dvs. vi bla. skal hjælpe med at guide folk, vise vej og diverse ad-hoc opgaver, der måtte komme på aftenen. Man tager typisk en vagt på 1 time, hvor man går sammen ud på opgaven iført en vest og radio. Før/efter ens vagt er der rig mulighed for at opleve de mange uhyggelige ting og skuespillere, der er. Efter arrangementet (ca. kl. 22) er der mulighed for at vi kan lave noget klanhygge sammen med de mange andre frivillige med ost/pølse bord med øl, vin og sodavand.

Vi mødes fredag d. 27 oktober på Brydegården, Kratvej nr. 9 – kl. 17.00 hvor der vil blive serveret pizza og givet en instruktion i opgaverne. Selve arrangementet slutter kl. 21.

Alle der deltager i arrangementet vil få udleveret armbånd (adgangsbillet) til arrangementet og dette gælder også hvis man tager sine børn med 😊 Lena Friis og Morten Frederiksen var med sidste år og har allerede meldt sig klar igen!

I år har jeg og Morten Frederiksen meldt os til at stille noget byggepladshegn op, samt nedtage dette igen. Jeg har været med til det før og hvis vi er nogle stykker, går det rimeligt tjept. Vi vil modtage kr. 5.000 for dette til klankassen!!!

Opsætning af byggepladshegn vil foregå torsdag d. 26. oktober hvor vi mødes kl. 18 ved Måløv kirke og efterfølgende slutter vi af med en omgang pizza. Alt efter hvor mange der melder sig til selve arrangementet, tager vi en beslutning om vi tager hegnet ned igen fredag aften eller lørdag (det aftaler vi torsdag aften).

Meld meget gerne tilbage til Thomas Nielsen ehman@danbbs.dk eller sms 21694863 om du/I kan deltage (torsdag/fredag) og hvor mange der kommer.

UHHHHÅÅÅÅWWWAAAAAARGGGHHHH

De bedste Klan Rover hilsner

Morten Frederiksen og Thomas Nielsen

Ps. du kan læse mere om selve arrangementet her: Halloween i Måløv (halloweenimaaloev.dk)

Comments are closed

Få de seneste nyheder fra Klan Rover på mail!
I nyhedsbrevet skriver vi om aktiviteter og arrangementer.